середу, 11 січня 2017 р.

Благодійна допомога в АТО

Учні,  вчителі, всі працівники школи випекли та передали в зону АТО 600 солодких пиріжків та булок, щоб на старий Новий рік воїни відчули тепло рідного дому. Декілька коробок з випічкою, дитячі листи і малюнки з теплими побажаннями передали запорізьким волонтером Оленою Ярошенко. Уже 13 січня гостинці будуть під Маріуполем в Широкіно та Талаківці.
Президент школи Страшкулич Ангеліна уже вкотре організовує таку  акцію. Керує шкільним волонтерським рухом  заступник директора школи з ВР Плюхіна Л.Г., куратор шкільного самоврядування учитель фізики та інформатики Крюкова Людмила Владиславівна.  Директор школи Селіванова Любов Іванівна завжди підтримує патріотичні починання свого колективу. До Дня Святого Миколая Оленою Ярошенко передали вареники,  солодощі та консервацію. А тепер підготували випічку. Ліпили пиріжки кухарі, а також вчителі та всі працівники школи, допомагали і старшокласники. Але основне завдання учнів було забезпечити необхідні інгредієнти: згущене молоко, густе варення, заморожені фрукти, сушку, дріжджі, яйця, маргарин, цукор, ванільний цукор, молоко. На виготовлення пиріжків пішов цілий мішок муки. 

За активну участь у волонтерські діяльності Олена Ярошенко вручила подарунки ученицям 9-10 класів Страшкулич Ангеліні, Бабаєвій Єлизаветі, Карташовій Катерині, Лук’янову Владиславу та Чушкіну Олександру.

Важливо, що діти розуміють, як потрібна  нашим захисникам   їхня підтримка. Вірять, що завдяки мужності і витривалості українських солдат, ворог обов’язково відступить і настане мир та злагода на нашій рідній землі. 














Немає коментарів:

Дописати коментар